• STATE-OF-THE-PARK - THE WHOLE WORLD OF PARKING MANAGEMENT
  • Fare collection systems - Project: Budapest
  • Intelligent service station management

Scheidt & Bachmann Nederland BV

Scheidt & Bachmann Nederland B.V. is sinds 2007 een volledige dochteronderneming van Scheidt & Bachmann GmbH. Binnen Scheidt & Bachmann Nederland B.V. zijn voor Nederlands markt twee divisies actief;

Systemen voor Openbaar Vervoer Systemen voor Tankstations

De overige divisies worden of vanuit ons hoofdkantoor in Mönchengladbach of via partners in Nederland vertegenwoordigd, meer hierover kunt u lezen onder “divisies”.

Het realiseren en faciliteren van nieuwe oplossingen, dat is wat om voortdurend drijft. We verbreden onze kennis en vaardigheden. We zoeken actief naar nieuwe concepten, ontwikkelingen en mogelijkheden om onze diensten en producten in elkaar te laten grijpen. In de tussentijd smeden we partnerschappen om deze innovaties op de markt te brengen en voor u en uw klanten toegankelijk te maken.

Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht werken we met ruim 25 medewerkers met veel enthousiasme aan onze producten en dienstverlening. Scheidt & Bachmann Nederland heeft een indrukwekkend CV van toegewijde klanten. Hier zijn we trots op! Wij hechten veel aan innovatie, betrouwbaarheid, flexibiliteit en service en hebben hier een reputatie hoog te houden.

Scheidt & Bachmann Parkeersystemen BV

Scheidt & Bachmann Parkeersystemen BV is de specialist als het gaat om parkeeroplossingen bij offstreet parkeren, onstreet parkeren en handhaving. Scheidt & Bachmann heeft de beschikking over een breed productenpakket om in elke situatie de juiste oplossingen te bieden.

Parkeersystemen

Onze systemen zijn modulair opgebouwd waardoor wij in staat zijn om onze klanten parkeer- en toegangssystemen op maat te kunnen leveren. Naast onze eigen systemen van Scheidt & Bachmann zijn wij in Nederland op straatparkeren de exclusieve vertegenwoordiger van Cale Access AB.

De R&D afdeling van Scheidt & Bachmann Parkeersystemen BV verricht ontwikkel- en testwerkzaamheden aan zowel soft- als hardware. Daarnaast worden nieuwe producten en systemen specifiek voor de Nederlandse markt in eigen beheer ontwikkeld. Hiermee kunnen wij een vooroplopende en veeleisende markt volledig bedienen.

Scheidt & Bachmann Parkeersystemen BV beschikt over medewerkers die al jaren binnen de parkeerbranche actief zijn.

 

 

Internationaal dichtbij

Locaties wereldwijd

 

 

Graphic shows a World Map
Onze website maakt gebruik van cookies. Door te blijven deze website te bladeren gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer te weten komen: Gegevensbescherming 
OK