• STATE-OF-THE-PARK - THE WHOLE WORLD OF PARKING MANAGEMENT
  • Fare collection systems - Project: Budapest
  • Intelligent service station management

Scheidt & Bachmann Nederland

Scheidt & Bachmann opereert op de Nederlandse markt met twee dochterondernemingen van Scheidt & Bachmann GmbH.
Deze twee ondernemingen zijn verantwoordelijk voor de volgende drie divisies: 

Systemen voor Openbaar Vervoer & Systemen voor Tankstations

Betaal- en beveiligingssystemen voor mobiliteit - Scheidt & Bachmann ondersteunt haar klanten met systemen en dienstverlening om het gebruik van alle vormen van vervoer veilig te laten plaatsvinden en de reiziger makkelijk te laten betalen voor het gebruik.

In Nederland maken miljoenen reizigers gebruik van onze systemen. Iedereen die reist met het openbaar vervoer, benzine tankt of gebruik maakt van betaald parkeren. Continuïteit van de dienstverlening is gewaarborgd door dat Scheidt & Bachmann alle systemen zelf ontwikkelt. Hierdoor is het mogelijk om onze systemen minimaal 15 jaar te onderhouden en te verbeteren met nieuwe innovaties.

Onze lokale vestigingen in Utrecht en Zoetermeer zorgen voor verkoop, ondersteuning en dienstverlening. Scheidt & Bachmann is actief in meer dan 50 landen wereldwijd. Kennis en expertise uit deze landen stellen wij beschikbaar aan onze klanten in Nederland.

Parkeersystemen

Scheidt & Bachmann Parkeersystemen BV is specialist op het gebied van parkeeroplossingen bij off-street parkeren, on-street parkeren en handhaving voor de Nederlandse markt. Wij bieden innovatieve en betrouwbare parkeeroplossingen met volledige installatie, onderhoud en serviceondersteuning voor hardware en software.

Lees meer


Scheidt & Bachmann Nederland BV

Maarssenbroeksedijk 11
3542 DL Utrecht

Tel.: +31 (0)85 486 1500
info@scheidt-bachmann.nl

Systemen voor Openbaar Vervoer Systemen voor tankstations

Scheidt & Bachmann Parkeersystemen BV

Heliumstraat 130
2718 RS Zoetermeer

Tel.: +31 (0) 79-361 00 04
sales.parking@scheidt-bachmann.nl

Parkeersystemen

Laatste nieuws

Scheidt & Bachmann verlengt de samenwerking met CALE

- Parkeersystemen

Scheidt & Bachmann en CALE hebben per 1 januari 2017 hun bestaande partnerschap verlengd middels het ondertekenen van een exclusieve Authorized Dealer...

Lees meer

 

Internationaal dichtbij

Locaties wereldwijd

 

 

Graphic shows a World Map
Onze website maakt gebruik van cookies. Door te blijven deze website te bladeren gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer te weten komen: Gegevensbescherming 
OK