• CARREER AT SCHEIDT & BACHMANN - APPLY NOW

  Supply Chain Coordinator (M/V)

  Parkeersystemen

  Weet jij tijdens het puzzelen elk ontbrekend stukje binnen no time te vinden? Ben je bekend binnen de wereld van Supply Chain en blink je uit in efficiëntie? Zie je altijd manieren waarop het beter kan en kun je dit omzetten in gerichte acties? Vind je het leuk om anderen aan te sturen en jouw kennis en expertise te delen? Ken je alle ins- en outs van het programma SAP? Werk je graag met mensen en ben je behulpzaam? Dan ben jij onze nieuwe collega!

  Scheidt & Bachmann is namelijk per direct op zoek naar een

  Supply Chain Coordinator

  De Supply Chain Coordinator is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van het magazijn. Hiervandaan voorzien wij al onze shareholders van de benodigde materialen. Dit kan gaan over het verzenden van een klein schroefje tot aan een complete netwerkmast van 15 meter lang. Samen met de Supply Chain Officer zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Dagelijks ben je bezig om vanuit het magazijn de klanten, Field Engineers en Projectmanagers te ondersteunen en ontzorgen.

  Wat ga je doen?

  Tijdens jouw werkzaamheden weet jij het overzicht te houden en ad hoc te schakelen wanneer de situatie dit van je vraagt. Dit alles doe jij zonder je geduld of je gastvrijheid te verliezen. Want, waar wij als familiebedrijf veel waarde aan hechten, is betrouwbaarheid en behulpzaamheid.

  Dit maakt ons tot wie wij zijn en zit diep doordrongen in ons DNA. Het schept de fundering voor onze producten en oplossingen, die we ontwikkelen, produceren en distribueren sinds de oprichting in 1872. Als volwaardige dochteronderneming van Scheidt & Bachmann GmbH voorzien wij vanuit de kantoren in Zoetermeer (NL) en Mechelen (BE) de BENELUX-markt van de meest innovatieve high-end parkeeroplossingen en diensten. 

  Onze ideale Supply Chain Coordinator

  Wij zijn op zoek naar iemand die uitblinkt in efficiënt werken en altijd op zoek is naar mogelijkheden tot verbetering. Iemand die plezier haalt uit het optimaliseren van processen en verder denkt dan de dagdagelijkse zaken. Er liggen voldoende uitdagingen om op te pakken, op verschillende aspecten zoals Just in Time Management, Sustainability & Environment, hier krijg je dan ook alle ruimte voor. Door deel te nemen aan tweewekelijkse Management Meetings lever je organisatie breed een waardevolle bijdrage.

  We verwachten dat je in ieder geval beschikt over de volgende karaktereigenschappen/competenties:

  Objectief – gedetailleerd – nauwkeurig – analytisch – prestatiegericht – doelbewust – wilskrachtig – kritisch – relatiegericht – zorgzaam.

  Behalve deze ‘soft skills’ vinden we het ook belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Sowieso dienen je Nederlands en Engels goed te zijn, als je daarnaast nog Duits en/of Frans spreekt heb je een streepje voor!

  Uitstekende beheersing van het programma SAP is een absolute must. Ook een VCA-vol certificaat behoort tot de vereisten. Kennis van- en affiniteit met de techniek zijn een pré, de nodige werkervaring in een soortgelijke rol een vereiste.

  Herken je jezelf hier niet 100% in, maar denk je toch dat dit dé job voor jou is? Dan nodigen we je van harte uit om ons te overtuigen waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden!

  Waarom Scheidt & Bachmann?

  Een baan bij een internationaal succesvolle, groeiende onderneming met het karakter van een familiebedrijf;

  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën;
  • Heel veel leuke collega’s en een informele werksfeer;
  • Een moderne kantooromgeving in Zoetermeer met een gezellige “meet & eat”;
  • Een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden tot aanvullende opleidingen en trainingen.

  Ben jij geschikt voor de rol van Supply Chain Coordinator? Laat het ons weten! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr.parking@scheidt-bachmann.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment.

  Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met  Laura de Vries (HR), via 079-361 00 04.


  terug