• CARREER AT SCHEIDT & BACHMANN - APPLY NOW

  Field Service Engineer m/v - BE

  Parkeersystemen

  Voor ons Service Team België zijn wij op zoek naar een

  Field Service Engineer m/v
  omgeving Wallonië


  Wie zijn wij?
  Als Scheidt & Bachmann Parkeersystemen B.V. zijn wij een volwaardige dochteronderneming van het wereldwijd opererende Scheidt & Bachmann GmbH. Scheidt & Bachmann bestaat al sinds 1872 en ontwikkelt, produceert  en distribueert eigen producten vanuit haar fabriek in Mönchengladbach (Duitsland). Vanuit onze kantoren in Zoetermeer (NL) en Mechelen (BE) voorzien wij de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt van de meest innovatieve high-end parkeeroplossingen en diensten. Voor de Benelux, waar reeds een voorname positie is bereikt, is een verdere strategische groei voorzien met als doel “Leader in smartparking”  te worden. Wij zijn daarom op zoek naar vakbekwame, respectvolle, flexibele, en energieke teamgenoten die een bijdrage willen leveren aan het bereiken van onze doelstellingen. 


  Wat ga je doen?
  Als Field Service Engineer ben jij het visitekaartje van Scheidt & Bachmann en sta je altijd in direct contact met onze klanten. Jij zorgt voor tevreden klanten door eventuele storingen aan de parkeersystemen te verhelpen. Jij zorgt dat incidenten daar waar mogelijk voorkomen worden om de klantbelevening te optimaliseren. Overige storingsmelding worden ingepland en door jou conform contractuele afspraken met de klant succesvol afgehandeld. Je heb een goed besef dat de klant hierin voorop staat en ontzorgt wenst te worden. 
  Ook al ben je veel op pad en werk je voornamelijk zelfstandig, je maakt volwaardig deel uit van een enthousiast serviceteam dat graag kennis met elkaar deelt. 


  Wat kun jij van ons verwachten? 

  • Je maakt onderdeel uit van een groot bedrijf dat wereldwijd opereert
  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën
  • Een zelfstandige baan in de techniek, vol vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Uitgebreid opleidingstraject, onder andere op ons hoofdkantoor in Duitsland
  • Mogelijkheden tot aanvullende trainingen
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s 
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden


  Wat verwachten wij van jou?

  • Een opleiding elektronica / elektro-mechanica (A1-A2) genoten;
  • Minimaal 2 jaar succesvol binnen de techniek
  • In het bezit rijbewijs B
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (NL/F/ENG)
  • Woonachtig in omgeving Wallonië

  Je vindt het leuk om dagelijks, zelfstandig en vol enthousiasme op pad te gaan om onze klanten op vriendelijke en professionele wijze van dienst te zijn. Je houdt ervan om bezig te zijn met de techniek in en om  parkeersystemen en wil graag op de hoogte blijven van deze innovatieve materie. De combinatie van hardware en software spreekt jou aan en je wilt eigenlijk pas naar huis als de klus geklaard is. 


  Voel jij je aangesproken en ben jij de Field Service Engineer die wij zoeken?
  Dan horen wij graag van je! Stuur ons je CV en motivatiebrief naar hr.parking@scheidt-bachmann.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

  Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment. Wil je een dag meelopen met een van onze engineers om te zien of de functie bij je past? Ook dat is mogelijk. 

  Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met  Anouk Bitter (HR Benelux), via 0031 79-361 00 04.
  Of kijk op onze website: www.scheidt-bachmann.be / www.sb-parkeersystemen.nl


  terug