• CARREER AT SCHEIDT & BACHMANN - APPLY NOW

  Field Service Engineer

  Parkeersystemen

  Ben jij een techneut in hart en nieren? Houd je van afwisseling en kom je graag op verschillende plekken? Kun je goed met mensen omgaan en ben je behulpzaam? Ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de Techniek/ICT? Lees dan verder!

  Scheidt & Bachmann is namelijk per direct op zoek naar een

  Field Service Engineer

  Als Field Engineer ben jij het gezicht van Scheidt & Bachmann en sta je altijd in direct contact met onze klanten. Door storingen snel en vakkundig te verhelpen draag je bij aan een optimale klantbeleving. Storingsmeldingen worden ingepland en door jou succesvol afgehandeld conform contractuele afspraken met de klant. Je beseft dat de klant hierin voorop staat en ontzorgd wenst te worden. 
  Ook al ben je veel onderweg en werk je voornamelijk zelfstandig, je maakt volwaardig deel uit van een enthousiast serviceteam dat graag kennis met elkaar deelt. 

  Perfecte match

  Je vindt het leuk om dagelijks, zelfstandig en vol enthousiasme op pad te gaan om onze klanten op vriendelijke en professionele wijze van dienst te zijn. De combinatie van hard- en software spreekt jou aan in de dagelijkse werkzaamheden.
  Scheidt & Bachmann heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Dit maakt ons tot wie wij zijn en zit diep doordrongen in ons DNA. Het schept de fundering voor onze producten en oplossingen, die we ontwikkelen, produceren en distribueren sinds de oprichting in 1872. Als volwaardige dochteronderneming van Scheidt & Bachmann GMBH voorzien wij vanuit de kantoren in Zoetermeer (NL) en Mechelen (BE) de BENELUX-markt van de meest innovatieve high-end parkeeroplossingen en diensten. 

  Onze ideale Field Service Engineer

  Je houdt ervan om de spreekwoordelijke handen uit mouwen te steken. Door jouw  nauwkeurigheid, kwaliteitsbewustzijn en daadkracht lever je keer op keer perfecte service.  Tevens is door jouw zorgvuldige wijze van administreren ook alles achter de schermen piekfijn in orde. Daarnaast verwachten we dat je beschikt over de volgende karaktereigenschappen/competenties:

  Analytisch – gedetailleerd – nauwkeurig – objectief – kritisch – prestatiegericht – wilskrachtig – doelbewust – relatiegericht – betrokken.

  Behalve deze ‘soft skills’ vinden we het ook belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal voldoende, als je daarnaast nog Engels, Duits en/of Frans spreekt heb je een streepje voor! 
  We gaan ervan uit dat je kennis van en affiniteit met de techniek hebt, Een afgeronde MBO-4 opleiding  Elektrotechniek/ICT heeft de voorkeur.
  Herken je jezelf hier niet 100% in, maar denk je toch dat dit dé job voor jou is? Dan nodigen we je van harte uit om ons te overtuigen waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden

  Waarom Scheidt & Bachmann?

  • Een baan bij een internationaal succesvolle, groeiende onderneming met het karakter van een familiebedrijf;
  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën;
  • Een zelfstandige baan in de techniek, vol vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Uitgebreid opleidingstraject, onder andere op ons hoofdkantoor in Duitsland
  • Mogelijkheden tot aanvullende trainingen
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s
  • EAuto, laptop en telefoon van de zaak
  • Een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

  Ben jij de Field Engineer die wij zoeken? Laat het ons weten! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr.parking@scheidt-bachmann.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 
  Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment.

  Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met Ingrid Molenaar (HR), via 079-347 02 20.


  terug