• CARREER AT SCHEIDT & BACHMANN - APPLY NOW

  Field Project Engineer

  Parkeersystemen

  Houd jij van afwisseling en kom je graag op verschillende plekken? Kun je goed met mensen omgaan en ben je een natuurlijke leider? Ben je goed in organiseren en vind je het leuk om van A tot Z bij een project betrokken te zijn? Ben je op zoek naar een job waarbinnen veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

  Scheidt & Bachmann is namelijk per direct op zoek naar een

  FIELD PROJECT ENGINEER

  De Field Project Engineer draagt zorg voor het configureren, testen en in gebruik stellen van alle door Scheidt & Bachmann geleverde systemen en oplossingen. In deze functie ben je veel onderweg en werk je voornamelijk zelfstandig, maar je altijd kunt rekenen op de kennis en kunde van je enthousiaste collega’s van het ervaren Projectteam waarvan je deel uitmaakt.

  Als Field Project Engineer ben je op locatie verantwoordelijk voor de aansturing van ingeschakelde onderaannemers. Je rapporteert en informeert aan de Projectmanager over de voortgang van de project gerelateerde werkzaamheden, en je signaleert zaken die de voortgang kunnen verstoren of juist verbeteren.

  Het uitvoeren van je werkzaamheden verloopt volgens de geldende voorschriften en de vigerende kwaliteitssystemen (QMS). Als Field Project Engineer bij Scheidt & Bachmann streef je altijd naar een First Class dienstverlening.

  Onze ideale Field Project Engineer

  Je houdt ervan om de touwtjes in handen te hebben, door jouw  nauwkeurigheid, kwaliteitsbewustzijn en daadkracht behaal je keer op keer perfecte resultaten.  Tevens is door jouw zorgvuldige wijze van administreren ook alles achter de schermen piekfijn in orde. Daarnaast verwachten we dat je beschikt over de volgende karaktereigenschappen/competenties:

  Doelbewust – Analytisch – Kritisch – Nauwkeurig – Prestatiegericht - Gedetailleerd – Wilskrachtig – Objectief – Overtuigend - Expressief

  Behalve deze ‘soft skills’ vinden we het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal goed, als je daarnaast nog Engels, Duits en/of Frans spreekt heb je een streepje voor!

  We gaan ervan uit dat je kennis van en affiniteit met de techniek hebt, en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Een kandidaat met een afgeronde MBO-4 opleiding  Elektrotechniek/ICT heeft de voorkeur.

  Herken je jezelf hier niet 100% in, maar denk je toch dat dit dé job voor jou is? Dan nodigen we je van harte uit om ons te overtuigen waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden!

  Waarom Scheidt & Bachmann?

  • Een baan bij een internationaal succesvolle, groeiende onderneming met het karakter van een familiebedrijf;
  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën;
  • Een zelfstandige baan in de techniek, vol vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Uitgebreid opleidingstraject, onder andere op ons hoofdkantoor in Duitsland;
  • Mogelijkheden tot aanvullende trainingen;
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s ;
  • VW Caddy, laptop en telefoon van de zaak;
  • Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

  Ben jij de Field Project Engineer die wij zoeken? Laat het ons weten! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr.parking@scheidt-bachmann.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment.

  Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met Ingrid Molenaar (HR), via 079-347 02 20. Of kijk op onze website: https://www.scheidt-bachmann.nl/nl/ of https://www.scheidt-bachmann.be/nl 


  terug