• CARREER AT SCHEIDT & BACHMANN - APPLY NOW

  Field Maintenance Engineer m/v - NL

  Parkeersystemen

  Voor ons Service Team Nederland zijn wij op zoek naar een

  Field Maintenance Engineer m/v


  Wie zijn wij?
  Als Scheidt & Bachmann Parkeersystemen B.V. zijn wij een volwaardige dochteronderneming van het wereldwijd opererende Scheidt & Bachmann GmbH. Scheidt & Bachmann bestaat al sinds 1872 en ontwikkelt, produceert  en distribueert eigen producten vanuit haar fabriek in Mönchengladbach (Duitsland). Vanuit onze kantoren in Zoetermeer (NL) en Mechelen (BE) voorzien wij de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt van de meest innovatieve high-end parkeeroplossingen en diensten. Voor de Benelux, waar reeds een voorname positie is bereikt, is een verdere strategische groei voorzien met als doel “Leader in smartparking”  te worden. Wij zijn daarom op zoek naar vakbekwame, respectvolle, flexibele, en energieke teamgenoten die een bijdrage willen leveren aan het bereiken van onze doelstellingen. 


  Wat ga je doen?
  Als Maintenance Engineer ben jij verantwoordelijk voor het verrichten van preventief onderhoud aan parkeerapparatuur en sta je in direct contact met onze klanten. Jij zorgt ervoor dat de klant tevreden is met jouw keurig geleverde onderhoudswerkzaamheden. Ook al ben je veel op pad en werk je voornamelijk zelfstandig, je maakt volwaardig deel uit van een enthousiast serviceteam dat graag kennis met elkaar deelt. 


  Wat kun jij van ons verwachten? 

  • Je maakt onderdeel uit van een groot bedrijf dat wereldwijd opereert
  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën
  • Een zelfstandige baan in de techniek, vol vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Uitgebreid opleidingstraject, onder andere op ons hoofdkantoor in Duitsland
  • Mogelijkheden tot aanvullende trainingen
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s 
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden


  Wat verwachten wij van jou?

  • In het bezit van een MBO4 diploma in de richting Elektrotechniek/ICT
  • De nodige ervaring en grote interesse in de elektrotechniek
  • In bezit van rijbewijs B

  Je vindt het leuk om dagelijks, zelfstandig en vol enthousiasme op pad te gaan om onze klanten op vriendelijke en professionele wijze van dienst te zijn. Je houdt ervan om bezig te zijn met de techniek in en om  parkeersystemen en wil graag op de hoogte blijven van deze innovatieve materie. De combinatie van hardware en software spreekt jou aan en je wilt eigenlijk pas naar huis als de klus geklaard is. 


  Voel jij je aangesproken en ben jij de Field Maintenance Engineer die wij zoeken?
  Dan horen wij graag van je! Stuur ons je CV en motivatiebrief naar hr.parking@scheidt-bachmann.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

  Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment. Wil je een dag meelopen met een van onze engineers om te zien of de functie bij je past? Ook dat is mogelijk. 

  Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met  Anouk Bitter (HR Benelux), via 0031 79-361 00 04.
  Of kijk op onze website: www.scheidt-bachmann.be / www.sb-parkeersystemen.nl


  terug