• Intelligent service station management

  WIJ ZETTEN DE VOLGENDE STAP VOORWAARDS.

  Elke innovatie benodigd lef – en iemand die deze “eerste stap voorwaards” wil riskeren. Bij Scheidt & Bachmann hebben wij deze eerste stap voorwaards vele malen genomen – dit zit in ons DNA.

  Scheidt & Bachmann volgde de marktontwikkeling, van eenvoudig tankstation tot de “mobiliteits-supermarkt en bevond zich vaak in het hart van het pioneerswerk. Onze uitgebreide ervaring en technische bekwaamheid presenteert zich in ons nieuwe productmerk, SIQMA. Met SIQMA, streven wij erna om uw retail brandstof-business nog succesvoller te maken door gebruik van centraal beheerde Cloud-gebaseerde technologieën en baanbrekende diensten.

  Maak met ons de volgende stap.

  Produkten & oplossingen

  Voor ons is een tankstation alles behalve statisch.

  Zowel voorterrein, shop of carwash; tankstations zijn extreem dynamische locaties. Net zo dynamisch en verschillend zijn de eisen voor een succesvolle exploitatie met alle bijbehorende verplichtingen.

  Door gebruikmaking van modulaire- en maatwerkoplossingen, bundelt SIQMA prestaties en innovaties in één totaalpakket wat aansluit op uw behoeften. SIQMA oplossingen zijn praktisch, uitermate betrouwbaar en voorzien in een toekomstgerichte business in een dynamische markt.

  Kan een tankstation intelligent zijn?

  Ja, omdat SIQMA applicaties intuitief en eenvoudig in gebruik zijn en perfect aansluiten op bestaande scenario's en maken uw tankstation merkbaar slimmer. Ze zijn uitbreidbaar voor alle business modellen en door een gestandaardiseerd ontwerp maakt flexible connecties mogelijk, inclusief met derden-partijen.

  Profiteer van de omvangrijke expertise ondergebracht in onze SIQMA oplossingen en weet u verzekerd dat met SIQMA innovaties u altijd voorop loopt met een clever idee.

  Alles overziend, niets over het hoofd gezien.

  Met SIQMA, heeft u toegang tot alle informatie welke u nodig heeft voor gerichte controle van de gestelde bedrijfsdoelen. U beschikt tevens over een omvangrijke databank waarmee snel en transparant complexe bedrijfsanalyses gemaakt kunnen worden.

  U bepaalt de manier waarop de communicatie plaatsvindt tussen de verschillende systeemcomponenten; lokaal, mobiel, wereldwijd. "Controle altijd, overal"; Met SIQMA wordt dit realiteit.

   

  Internationaal dichtbij

  Locaties wereldwijd

   

  Graphic shows a World Map