• Fare collection systems - Project: Budapest

  Vertrouwde partner voor intelligente ticketing systemen

  Onze intelligente ticketing en informatiesystemen hebben grote impact voor zowel transportondernemingen als passagiers over de hele wereld. Dankzij onze innovatieve technologie kunnen logistieke dienstverleners betere beslissingen nemen en efficiënter werken. Als leiders op het gebied van technische innovatie verbeteren wij continu de dienstverlening van het openbaar vervoer, om de eisen van onze klanten kracht bij te zetten en deze te vervullen in een wereld die alsmaar verder evolueert.

  Wij zijn trots om een van de meest geperfectioneerde en betrouwbare commerciële oplossingen aan te bieden voor transportinstanties binnen de sector. Gesterkt door de expertise van wereldklasse van onze partners en met onze open architectuur bieden wij een omvattende ITS portfolio, die zich naadloos laat integreren in uiteenlopende systemen of toepassingen van derden. Door te focussen op de individuele eisen van elke klant reiken wij echt unieke oplossingen aan.

  Onze passie voor openbaar vervoer en meer dan 40 jaar ervaring in het aanreiken van de beste commerciële oplossingen zijn de reden waarom klanten ons lang na de eerste levering nog trouw blijven.

  meer lezen

  Indien u vragen heeft over uw OV-chipkaart neem dan contact op met onze afdeling customer care:
  customercare@scheidt-bachmann.nl

   

  Indien u een probleem heeft met het opladen van uw OV- chipkaart ga dan naar de volgende site:
  www.sb-ov.nl 

   

  Internationaal dichtbij

  Locaties wereldwijd

   

  Graphic shows a World Map