• STATE-OF-THE-PARK - THE WHOLE WORLD OF PARKING MANAGEMENT
 • Fare collection systems - Project: Budapest
 • Intelligent service station management

  Scheidt & Bachmann Nederland BV

  Scheidt & Bachmann Nederland B.V. is sinds 2007 een volledige dochteronderneming van Scheidt & Bachmann GmbH. Binnen Scheidt & Bachmann Nederland B.V. zijn voor Nederlands markt twee divisies actief;

  Systemen voor Openbaar VervoerSystemen voor Tankstations

  De overige divisies worden of vanuit ons hoofdkantoor in Mönchengladbach of via partners in Nederland vertegenwoordigd, meer hierover kunt u lezen onder “divisies”.

  Het realiseren en faciliteren van nieuwe oplossingen, dat is wat ons voortdurend drijft. We verbreden onze kennis en vaardigheden. We zoeken actief naar nieuwe concepten, ontwikkelingen en mogelijkheden om onze diensten en producten in elkaar te laten grijpen. In de tussentijd smeden we partnerschappen om deze innovaties op de markt te brengen en voor u en uw klanten toegankelijk te maken.

  Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht werken we met ruim 25 medewerkers met veel enthousiasme aan onze producten en dienstverlening. Scheidt & Bachmann Nederland heeft een indrukwekkend CV van toegewijde klanten. Hier zijn we trots op! Wij hechten veel aan innovatie, betrouwbaarheid, flexibiliteit en service en hebben hier een reputatie hoog te houden.

  Scheidt & Bachmann Parkeersystemen BV

  Scheidt & Bachmann Parkeersystemen BV is de specialist als het gaat om parkeeroplossingen bij on- en off-street parkeren. Wij beschikken over een breed productenpakket om in iedere situatie innovatieve oplossingen te bieden. 

  Parkeersystemen

  Onze systemen zijn modulair opgebouwd waardoor wij in staat zijn onze klanten parkeer- en toegangssystemen op maat te leveren. Naast het leveren van onze eigen Scheidt & Bachmann systemen zijn wij in Nederland ook één vertegenwoordiger van Cale Access AB.

  Zowel internationaal als nationaal beschikken wij over een Research & Development afdeling waar wij ontwikkel- en testwerkzaamheden verrichten aan onze soft- en hardware. Hierbij worden door ons nieuwe producten en systemen specifiek voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Zo zijn wij altijd in staat innovatieve en maatwerk parkeeroplossingen te leveren.

   

   

  Internationaal dichtbij

  Locaties wereldwijd

   

  Graphic shows a World Map