Smart Solutions for City of Luxembourg

  - Parkeersystemen

  Ontzettend trots zijn wij op de opdracht van stad Luxemburg! De stad heeft de ambitie om het parkeren in de stad naar een hoger niveau te tillen en daarvoor hebben zij gekozen om samen te gaan werken met Scheidt & Bachmann. Wij onderschrijven deze ambitie als “Leaders in Smart Parking” en kijken uit naar de mooie samenwerking. Met onze huidige aanwezigheid bij Luxemburg Airport, CFL Belval en Hospital Robert Schuman geeft deze opdracht weer een extra boost aan onze positie in Luxemburg.

  Stad Luxemburg heeft besloten tot vervanging van het parkeermanagementsysteem in zeven openbare parkeergarages. Hierbij hebben zij gekozen voor de volledig nieuwe Scheidt & Bachmann entervo-lijn met diverse Smart Solutions, welke een optimale parkeerervaring garanderen voor gebruikers.

  In de eerste fase, voorjaar 2019, worden de drie garages, Centre Sportif Cents, Neipperg en Knuedler, voorzien van nieuwe parkeerapparatuur. In de tweede fase worden vier extra garages, welke deels nog gebouwd moeten worden, ook uitgerust met dezelfde apparatuur. Naast het plaatsen voeren wij op deze systemen ook het preventief en correctief onderhoud uit.

  Smart Solutions

  Stad Luxemburg heeft als doel een kwaliteitsslag te maken op het gebied van parkeren in de stad. Dit verwezenlijken zij door een aantal Smart Solutions toe te voegen aan de systemen: de entervo.checkout app, entervo.validation portal, entervo.analytics en een Parking Guidance System.

  Met de checkout app is het voor parkeerders mogelijk met een mobiele app het parkeertarief te voldoen. Betalen bij de betaalautomaat is daardoor niet meer noodzakelijk en scheelt de gebruiker tijd bij het verlaten van de garage. Door middel van de validation portal is het voor winkels, hotels, restaurants, etc. mogelijk om online kortingen te verlenen via de app. Doordat hier geen aparte investering voor nodig is vanuit de ondernemers, is het voor hen een uitgelezen manier om extra service te bieden aan hun klanten. 

  De plaatsing van het videosysteem, de intercom, het Parking Guidance System en de bekabeling gebeurd in samenwerking met Socom.

   

  Wil je meer weten over deze opdracht óf een van onze Smart Solutions, neem dan contact met ons op.


  terug