Entervo.office: multi-tenant parking made easy!

  - Parkeersystemen

  Heeft uw kantoorgebouw een parkeerterrein met meerdere gebruikers? Dan weet u ongetwijfeld dat dit nogal eens voor ongewenste situaties zorgt. Mensen die hun auto parkeren op een parkeerplek die niet voor hen bestemd is, of bezoekers die hun auto nergens kwijt kunnen. Met Scheidt & Bachmann’s entervo.office maakt u het delen van parkeergelegenheid met verschillende bedrijven efficiënter èn gebruiksvriendelijker.

  Met deze smart solution kunt u, per bedrijf of gebruikersgroep, een maximaal aantal parkeerplaatsen toekennen. Alleen de geregistreerde kentekens krijgen, door middel van kentekenherkenning, automatisch toegang tot het parkeerterrein en kunnen vrij parkeren. Wanneer het maximaal aantal gebruikers binnen die groep bereikt is, zal de slagboom gesloten blijven. Aparte plaatsen reserveren voor bezoekers of directie binnen het aantal toegekende parkeerplaatsen behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

  Kleine moeite, groot plezier

  Met dit eenvoudige systeem, bestaande uit een slagboom, kentekencamera, passage terminals en online applicatie wordt het delen van uw parkeerterrein kinderspel. Het vraagt minimale operationele handeling, maar biedt een zeer hoge mate van service en beheersbaarheid aan de gebruikers. Daarbij is deze smart solution modulair opgebouwd, wat het ook zeer toegankelijk maakt. Zo is er een Basic, Premium & Excellence pakket. Afhankelijk van de opties die voor u meerwaarde bieden.

  Parkeergelegenheid = omzet  

  Het wordt steeds drukker in de steden en de vraag om parkeerplaatsen neemt steeds verder toe. Wanneer uw parkeerterrein niet gebruikt wordt in de weekenden, kan het interessant zijn om extra inkomsten te genereren door uw terrein open te stellen voor betalende gebruikers. entervo.office Excellence geeft u de controle om uw parkeerterrein buiten werktijden om te zetten naar betaald parkeren. Het toegangssysteem kan namelijk eenvoudig uitgebreid worden met betaalfunctionaliteiten. Op deze wijze haalt u zoveel mogelijk rendement uit uw investering en heeft u nooit meer ongebruikte parkeerplaatsen.

  Add-on’s

  Entervo.office is volledig naar wens in te richten met behulp van diverse add-on’s. Zo is het mogelijk betalingen te ontvangen via de check-out app, het maken van reserveringen via de reservation-module, een central reception module voor het beheren van alle gebruikersgroepen op één centrale plaats en de VIP tenant module.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van entervo.office en hoe deze voor u inzetbaar zijn? Laat het ons weten, dan kunnen we samen kijken hoe u het gebruik van uw parkeerterrein zo gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk maakt. 


  terug