• CARREER AT SCHEIDT & BACHMANN - APPLY NOW

  Finance Officer

  Parking-Solutions

  Maak je graag deel uit van een team en houd je van cijfers? Ben je klantvriendelijk, open-minded en representatief? Werk je graag gestructureerd en procesmatig? Kun je goed met mensen overweg en weet je daadkrachtig te communiceren? Ben je op zoek naar een nieuwe tijdelijke uitdaging, maar wil je niet full time aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Vanwege zwangerschapsverlof van onze collega is Scheidt & Bachmann Benelux op zoek naar een tijdelijke collega

  Finance Officer (0,6 FTE)

  voor de Periode van 1 Mei T/M 1 December 2021

  Als Finance Officer ben jij een onmisbare schakel binnen het finance team. Jij ondersteunt de Head of Finance en zijn team bij de dagelijkse werkzaamheden, zoals Grootboekbeheer en Rapportering. Werken binnen het Finance team betekent elkaar stimuleren, aanspreken en ondersteunen bij het behalen van doelen én het op een uniforme en geautoriseerde manier van werken binnen het team.

  Wat ga je doen?

  Jouw taken en verantwoordelijkheden zullen o.a. bestaan uit:

  • Het opstellen van verwachtingen over omzet, marge en resultaten ter bevordering van besluitvorming;
  • Het rapporteren over facturering, werkkapitaal en exploitatie van en rendement op activiteiten;
  • Het vergelijken van gerealiseerde cijfers versus budget en forecast, registreren en analyseren van afwijkingen, escaleren indien nodig;
  • Het borgen van de integriteit van het grootboek;

  Onze ideale teamgenoot

  De perfecte aanvulling van ons huidige team beschikt over een mix van verschillende karaktereigenschappen. Kenmerkende eigenschappen voor onze ideale Finance Officer zijn:

  Objectief – Analytisch – Nauwkeuring – Gedetailleerd – Relatiegericht – Behulpzaam – Geduldig – Betrokken – Prestatiegericht - Kritisch

  Behalve deze ‘soft skills’ vinden we het ook belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Sowieso dienen je Nederlands en Engels uitstekend te zijn, als je daarnaast nog Duits of Frans spreekt heb je een streepje voor!

  Je dient aantoonbare ervaring te hebben op het gebied van Grootboekbeheer en Rapportering, we gaan er van uit dat je snel ‘up and running bent’ en je zaken snel onder de knie hebt. Tevens is ervaring met het programma SAP een vereiste, alsook een goede beheersing van MS Excel.

  Waarom Scheidt & Bachmann?

  • Een baan bij een internationaal succesvolle, groeiende onderneming met het karakter van een familiebedrijf;
  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën; 
  • Heel veel leuke collega’s en een informele werksfeer;
  • Een moderne kantooromgeving in Zoetermeer met een gezellige “meet & eat”;
  • Een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Denk jij onze nieuwste aanwinst te zijn? Laat het ons weten! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr.parking@scheidt-bachmann.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

  Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment.

  Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met Laura de Vries (HR), via 079-361 00 04. Of kijk op onze website: https://www.scheidt-bachmann.nl/nl/ of https://www.scheidt-bachmann.be/nl 

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


  back