• CARREER AT SCHEIDT & BACHMANN - APPLY NOW

  Field Maintenance Engineer

  Parking-Solutions

  Heb je een passie voor techniek? Word jij als eerste gebeld als er iets gemaakt moet worden? Kun je goed met mensen omgaan en ben je behulpzaam? Ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de Techniek/ICT? Lees dan verder!

  Field Maintenance Engineer

  Als Field Maintenance Engineer ben jij het gezicht van Scheidt & Bachmann en sta je altijd in direct contact met onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van preventief onderhoud aan parkeerapparatuur en zorgt ervoor dat de klant tevreden is met de geleverde onderhoudswerkzaamheden.
  Ook al ben je veel onderweg en werk je voornamelijk zelfstandig, je maakt volwaardig deel uit van een enthousiast serviceteam dat graag kennis met elkaar deelt.

  Perfecte match

  Je vindt het leuk om dagelijks, zelfstandig en vol enthousiasme op pad te gaan om onze klanten op vriendelijke en professionele wijze van dienst te zijn. Je bent graag technisch bezig en jouw kennis is altijd up-to-date. De combinatie van hardware en software spreekt jou aan en je wil eigenlijk pas naar huis als de klus geklaard is.

  Scheidt & Bachmann hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Het schept de fundering voor onze producten en oplossingen, die we ontwikkelen, produceren en distribueren sinds de oprichting in 1872. Als volwaardige dochteronderneming van Scheidt & Bachmann GMBH voorzien wij vanuit de kantoren in Zoetermeer (NL) en Mechelen (BE) de BENELUX-markt van de meest innovatieve high-end parkeeroplossingen en diensten.  

  Onze ideale Field Maintenance Engineer

  Je houdt ervan om de spreekwoordelijke handen uit mouwen te steken. Door jouw  nauwkeurigheid, kwaliteitsbewustzijn en daadkracht lever je keer op keer perfect werk.  Tevens is door jouw zorgvuldige wijze van administreren ook alles achter de schermen piekfijn in orde. Daarnaast verwachten we dat je beschikt over de volgende karaktereigenschappen/competenties:

  Analytisch – gedetailleerd – nauwkeurig – objectief – kritisch – prestatiegericht – wilskrachtig – doelbewust – relatiegericht – betrokken.

  Behalve deze ‘soft skills’ vinden we het ook belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal voldoende, als je daarnaast nog Engels, Duits en/of Frans spreekt heb je een streepje voor!

  We gaan ervan uit dat je kennis van en affiniteit met de techniek hebt, Een afgeronde MBO-4 opleiding  Elektrotechniek/ICT heeft de voorkeur.

  Herken je jezelf hier niet 100% in, maar denk je toch dat dit dé job voor jou is? Dan nodigen we je van harte uit om ons te overtuigen waarom juist jij onze nieuwe collega zou moeten worden!

  Waarom Scheidt & Bachmann?

  • Een baan bij een internationaal succesvolle, groeiende onderneming met het karakter van een familiebedrijf;
  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën;
  • Een zelfstandige, afwisselende baan met verantwoordelijkheid;
  • Uitgebreid opleidingstraject, onder andere op ons hoofdkantoor in Duitsland
  • Mogelijkheden tot aanvullende trainingen
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Bedrijfswagen, laptop en telefoon van de zaak
  • Een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
    

  Ben jij de Field Maintenance Engineer die wij zoeken? Laat het ons weten! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr.parking@scheidt-bachmann.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment.

  Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met Ingrid Molenaar (HR), via 079-347 02 20.

  Of kijk op onze website: https://www.scheidt-bachmann.nl/nl/ of https://www.scheidt-bachmann.be/nl  

   

   

   


  back