Scheidt & Bachmann Parkeersystemen gaat samenwerking aan met HTC Parking & Security bv

    - Parking-Solutions

    Als Scheidt & Bachmann bieden wij onze klanten graag innovatieve totaaloplossingen voor vraagstukken rondom parkeren. Het toepassen van speedgates als fysieke afsluiting is daarbij regelmatig een vast onderdeel. Omdat wij onze klanten op alle vlakken de beste service willen bieden, zijn wij een samenwerking aangegaan met HTC Parking & Security. Waardoor wij nu direct kunnen voorzien in de levering en het onderhoud van speedgates binnen de gehele Benelux.

    HTC Parking & Security is de Europese marktleider in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van speedgates met ruim  30 jaar ervaring in de parkeerbranche. De productie heeft HTC Parking & Security  volledig in eigen hand en is daardoor in staat zeer hoge kwaliteit en innovatieve, klantspecifieke oplossingen te bieden op het gebied van fysieke afsluitingen en high security objecten.

    Wij zijn trots op de totstandkoming van deze samenwerking en uitbreiding van ons productportfolio en hebben er het volste vertrouwen in dat wij onze klanten hiermee het beste kunnen bieden op het gebied van parkeeroplossingen. 


    back